FAQ

FAQ

Valokuvatuloste

Valokuva on tulostettu laadukkailla Premium Ink -musteilla nykyiset museostandardit täyttävälle ja pitkäikäiselle High Quality Matte Art -paperille.

Huomioithan, että itse valokuva on aina pienempi kuin passepartout-kehykset. Voit valita alasvetovalikosta mieleisesi koon: ensimmäinen luku kertoo kehysten koon ja suluissa oleva luku valokuvan koon.

Valkoiset passepartout-kehykset täyttävät nykyiset museostandardit

Valkoiset passepartout-kehykset täyttävät nykyiset museostandardit.

Tiedot: paksuus 1,8 mm / leikkaus 45°

Saatavilla olevat koot:
13 x 18 cm (8 x 11,5)
15 x 20 cm (9 x 14)
18 x 24 cm (12 x 17)
20 x 25 cm (14 x 19)
24 x 30 cm (17 x 23)
28 x 35 cm (19 x 24)

Signeeraus ja kuvan tiedot

Valokuvan tiedot (nimi, paikka, vuosi ja signeeraus) on merkitty kuvan alle. Verkkokaupan tuotekuvissa näkyvät tiedot ovat esimerkkejä.

Toimitus

Passepartout-kehyksillä varustetut valokuvat tulostetaan Monni Himarin kotistudiolla Lakselvissa, suurikokoiset valokuvaprintit Suomessa Dialabilla.

Kaikki valokuvatuotteet postitetaan Suomesta Postin välityksellä. Postituskulut lisätään hintaan.

Kaikki verkkokaupan tuotteet sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Mikäli haluat tilata tuotteita muualle kuin Suomeen, olethan meihin yhteydessä: monni@monnihimari.fi

Kuvat toimiteteen 5-10 arkipäivän kuluessa tilauksesta, ellei toisin mainita. Kuvat toimitetaan vahvassa pahvikuoressa.

Maksaminen

Voit maksaa tilauksen luottokortilla tai sähköpostilaskulla. Mikäli tilaat tuotteita sähköpostilaskulla, toimitamme tuotteet, kun maksu on rekisteröitynyt kassajärjestelmäämme.

Käytämme suojattua yhteyttä, joten voit turvallisin mielin maksaa tilauksesi luottokortilla. Maksunvälittäjänämme toimii Stripe.

Vaihto- ja palautusoikeus

Uskon, että tulet pitämään tilaamastasi valokuvasta ja sen laadusta. Kaikki kuvat tulostetaan huolellisesti, minkä jälkeen niiden laatu tarkistetaan. Tämän jälkeen kuvat leikataan oikeaan kokoon ja kiinnitetään passepartout-kehyksiin.

Valokuvat toimitetaan vahvassa pahvikuoressa. Jos jostain poikkeavasta syystä on käynyt niin huonosti, että tilaus on vahingoittunut Postin matkassa, lähetä meille kuva vaurioituneesta lähetyksestä sekä tilauksesi numero osoitteeseen hello@monnihimari.fi ja korvaamme sinulle vaurioituneet lähetyksen.

Tuotteilla on Suomen kuluttajalain mukainen 14 päivä vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli palautat tuotteen, sen tulee olla moitteettomassa ja uudenveroisessa kunnossa. Vaihto- ja palautustilanteissa lähetyksen palautuksen hinnasta vastaa kuluttaja. Olethan meihin yhteydessä ennen mahdollista vaihtoa/palautusta: monni@monnihimari.fi