Kuvien ja kehysten koot

Kaikki valokuvat toimitetaan valkoisissa, museostandardit täyttävissä passepartout-kehyksissä. Passepartout-kehykset sopivat seinälle sellaisenaan, kunhan niihin kiinnitetään erillinen kiinnistyskoukku.

Fotografi NORD° -sarjan valokuvat ovat saatavana kuudessa eri koossa. Valokuvien koot on valittu ja mitoitettu sopimaan yleisimpiin saatavilla oleviin kehyskokoihin, mikä mahdollistaa erillisten kehysten hankkimisen design- ja kehystysliikkeistä.

Passepartout-kehysten tarkoituksena on suojata valokuvaa, minkä lisäksi ne antavat valokuvalle huolitellun ja elegantin viimeistelyn. Voit ripustaa valokuvan seinälle sellaisenaan tai voit halutessasi laittaa passepartout-kehyksillä varustetun valokuvan erillisiin kehyksiin.


Signeeratut kuvat

Tilatessasi valokuvia voit valita, haluatko kuvan nimen, vuosiluvun ja signeerauksen näkyvän valokuvan alla. Vaihtoehtoisesti tiedot voidaan kirjoittaa kehysten taakse. Mikäli valitset kuvan tiedot kirjoitettavaksi valokuvan alle, huomioithan, että itse valokuvan koko on aavistuksen pienempi kuin alla olevat mitat.

 

passepartout


Tuotetiedot: paksuus 1,8 mm / leikkaus 45° / väri: valkoinen

X-SMALL

Passepartout
13 x 18 cm
Reunukset
3 x 2,3 cm
Kuva-alueen koko
8 x 11,5 cm

13-x-18-cm

 

X-SMALL+

Passepartout
15 x 20 cm
Reunukset
2,8 x 2,8 cm
Kuva-alueen koko
9 x 14 cm

15x20

 

MEDIUM

Passepartout
18 x 24 cm
Reunukset
3,3 x 2,8 cm
Kuva-alueen koko
12 x 17 cm

18x24

 

MEDIUM+

Passepartout
20 x 25 cm
Reunukset
2,8 x 2,8 cm
Kuva-alueen koko
14 x 19 cm

20x25

 

LARGE

Passepartout
24 x 30 cm
Reunukset
3,3 x 3,3 cm
Kuva-alueen koko
17 x 23 cm

24x30

 

LARGE+

Passepartout
28 x 35 cm
Reunukset
5,3 x 4,3 cm
Kuva-alueen koko
19 x 24 cm

28x35

 

Mikäli toivot suurempaa printtiä, voit tutustua suurikokoisiin Fine Art Printteihin täällä. Huomioithan, että suurikokoiset printit eivät sisällä passepartout-kehyksiä.

Mikäli sinulla on omat kehykset, joihin toivoisit kuvan sopivan, voit aina laittaa meille viestiä ja tiedustella erityistä kuvakokoa. Kuvat voidaan printata useaan eri kokoon, mutta passepartout-kehyksiä on saatavilla vain yllä mainituissa kokoluokissa.

Kuvien kehystäminen

Valokuvien koot on valittu ja mitoitettu sopimaan yleisimpiin saatavilla oleviin kehyskokoihin, mikä mahdollistaa erillisten kehysten hankkimisen design- ja kehystysliikkeistä.

Lue lisää

Kuvaparit ja kollaasit

Kokeile yhdistää tummia ja vaaleita sävyjä tai lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Myös useampi valokuva samasta aihepiiristä luo harmonisen kokonaisuuden.

Lue lisää
kuvamallit

Fotografi NORD°-kokoelma

Tutustu myynnissä olevaan valikoimaan ja valitse omat suosikkisi. Mikäli et löydä valikoimasta toivomaasi kuvaa, voit aina toivoa mieleistäsi printtiä ottamalla meihin yhteyttä.

Katso kaikki