Valokuvien kehystys

Kehystys

Kaikki valokuvat toimitetaan valkoisissa, museostandardit täyttävissä passepartout-kehyksissä. Passepartout-kehykset sopivat seinälle sellaisenaan, kunhan niihin kiinnitetään erillinen kiinnistyskoukku.

Passepartout-kehykset voidaan myös laittaa varsinaisiin kehyksiin, jotka voivat esimerkiksi olla puuta, metallia tai muovia.

Valokuvien kehystys
Valokuvien kehystys

Valokuvien kehystäminen

Kaikki valokuvat toimitetaan museostandardit täyttävissä valkoisissa passepartout-kehyksissä. Kehykset sopivat seinälle sellaisenaan, kunhan niihin kiinnitetään erillinen kiinnistyskoukku. Passepartout-kehykset voidaan myös laittaa varsinaisiin kehyksiin, jotka voivat esimerkiksi olla puuta, metallia tai muovia.

Passepartout-kehykset

Passepartout-kehysten tarkoituksena on suojata valokuvaa, minkä lisäksi ne antavat valokuvalle huolitellun ja elegantin viimeistelyn. Voit ripustaa valokuvan seinälle sellaisenaan tai voit halutessasi laittaa passepartout-kehyksillä varustetun valokuvan erillisiin kehyksiin.

Voit halutessasi tilata liimattavan kiinnityskoukun, jonka avulla voit ripustaa valokuvan passepartout-kehyksissä seinälle.

passepartout

Vanhat kehykset

Kirpputoreja, antiikkiliikkeitä ja rompetoreja kiertäessään kannattaa pitää silmänsä auki: saatat löytää todella kauniita ja ajan patinoimia kehyksiä, jotka antavat valokuvalle aivan omanlaisensa ilmeen.

Mikäli sinulla on omat kehykset, joihin passepartout-kehykset eivät mahdu, voit aina tilata valokuvan mittojen mukaan. Olethan tällöin yhteydessä minuun: monni@monnihimari.fi

vanhat kehykset

Passepartout-kehysten koot

Fotografi NORD° -sarjan valokuvat ovat saatavana kuudessa eri koossa. Saatavilla olevat koot: X-SMALL, X-SMALL+, MEDIUM, MEDIUM+, LARGE, LARGE+.

Kuvaparit ja kollaasit

Kokeile yhdistää tummia ja vaaleita sävyjä tai lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Myös useampi valokuva samasta aihepiiristä luo harmonisen kokonaisuuden.

Shopping Cart