Valokuvien kehystys

Valokuvien kehystäminen

Kaikki valokuvat toimitetaan valkoisissa, museostandardit täyttävissä passepartout-kehyksissä. Passepartout-kehykset sopivat seinälle sellaisenaan, kunhan niihin kiinnitetään erillinen kiinnistyskoukku.

Passepartout-kehykset voidaan myös laittaa varsinaisiin kehyksiin, jotka voivat esimerkiksi olla puuta, metallia tai muovia.

Passepartout-koot

Passepartout-kehykset

Passepartout-kehysten tarkoituksena on suojata valokuvaa, minkä lisäksi ne antavat valokuvalle huolitellun ja elegantin viimeistelyn. Voit ripustaa valokuvan seinälle sellaisenaan tai voit halutessasi laittaa passepartout-kehyksillä varustetun valokuvan erillisiin kehyksiin.

Voit halutessasi tilata liimattavan kiinnityskoukun, jonka avulla voit ripustaa valokuvan passepartout-kehyksissä seinälle.

 

passepartout

 

Vanhat kehykset

Kirpputoreja, antiikkiliikkeitä ja rompetoreja kiertäessään kannattaa pitää silmänsä auki: saatat löytää todella kauniita ja ajan patinoimia kehyksiä, jotka antavat valokuvalle aivan omanlaisensa ilmeen.

Mikäli sinulla on omat kehykset, joihin passepartout-kehykset eivät mahdu, voit aina tilata valokuvan mittojen mukaan. Olethan tällöin yhteydessä suoraan meihin: info@monnihimari.fi

 

vanhat kehykset

Mikäli toivot suurempaa printtiä, voit tutustua suurikokoisiin Fine Art Printteihin täällä. Huomioithan, että suurikokoiset printit eivät sisällä passepartout-kehyksiä.

Kuvien kehystäminen

Valokuvien koot on valittu ja mitoitettu sopimaan yleisimpiin saatavilla oleviin kehyskokoihin, mikä mahdollistaa erillisten kehysten hankkimisen design- ja kehystysliikkeistä.

Lue lisää

Kuvaparit ja kollaasit

Kokeile yhdistää tummia ja vaaleita sävyjä tai lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Myös useampi valokuva samasta aihepiiristä luo harmonisen kokonaisuuden.

Lue lisää

Fotografi NORD°-kokoelma

Tutustu myynnissä olevaan valikoimaan ja valitse omat suosikkisi. Mikäli et löydä valikoimasta toivomaasi kuvaa, voit aina toivoa mieleistäsi printtiä ottamalla meihin yhteyttä.

Katso kaikki