Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 1.3.2021 alkaen. 

YRITYKSEN TIEDOT 

Havulaavu Oy
Metsontie 16
13600 Hämeenlinna
Tel: 050 440 5686
Email: monni@monnihimari.fi
Y-tunnus: 3135545-3

OSTOEHDOT

Yleistä 

Havulaavu Oy toimittaa tuotteita Suomeen ja niin sovittaessa muihin maihin. Mikäli tuotteita toimitetaan muualle kuin Suomeen, postituskulut sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa. Kaikki tiedot ja päivitykset koskien tilaustasi lähetetään sähköpostitse, joten sinun oletetaan seuraavan sähköpostiasi, kun olet tehnyt tilauksen kauttamme. Pidätämme oikeuden kaupan peruuttamiseen, mikäli tuote on loppunut tavarantoimittajaltamme, sekä hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä. 

Hinnat ja maksaminen 

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät aina arvonlisäveron. Kirjojen arvonlisävero on 10 %, muiden tuotteiden 24%. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron sekä mahdolliset toimituskulut. 

Palautusoikeus Käyttämättömillä ja myyntikunnossa olevilla tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus laskien siitä päivästä, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Asiakkaan tulee itse maksaa palautuksen postimaksu. Havulaavu Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita postikuluja. Reklamaatio tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluun (monni@monnihimari.fi).

Reklamaatio 

Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, tilauksestasi puuttuu tuote tai tuote menee rikki käytössä ja haluat reklamoida sen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (monni@monnihimari.fi).  

VERKKOKURSSIEN TOIMITUSEHDOT

1) Sopimuksen syntyminen 

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus).

Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

2) Maksuehdot: Kaikki verkkokurssit tilataan verkkokaupasta ja maksetaan asiakkaan toimesta valitulla maksutavalla. Yritys ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa. Verkkopalveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

3) Tilattu digitaalinen palvelu on Havulaavu Oy:n tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Palvelun sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä. 

4) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön. 

5) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta. 

6) Jokainen osallistuja tekee ja totettaa kurssilla neuvotut työvaiheet omatoimisesti, alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista teknisista ongelmista, asiakkaan verkkosivuille tarvittavien ominaisuuksien koodaamisesta tai koordinoinnista.

PERUUTUSEHDOT

1) Lähiopetukseen perustuvat kurssit järjestetään, kun minimimäärä osallistujia (ilmoitetaan kurssin yhteydessä) on ostanut paikan kurssille. Varmistathan ennen lento/juna/bussi/matkalippujen ostamista, että vähintään minimimäärä kurssipaikkoja on myyty. Mikäli kurssia ei vähäisen osallistujamäärän vuoksi voida järjestää, emme voi palauttaa rahoja käyttämmättä jääneistä matkalipuistasi. Mikäli asiakas peruu osallistumisensa lähiopetukseen perustuvalle kurssille 1 kuukautta ennen kurssin alkua, kurssimaksu palautetaan 100 %, poislukien kurssilaisen itse ostamat matkaliput, joita emme korvaa missään tapauksessa.

Mikäli asiakas peruu osallistumisensa kurssille alle kuukausi ennen kurssin alkua, hänellä täytyy olla voimassa oleva lääkärintodistus, jolla kurssimaksusta palautetaan 50%, poislukien kurssilaisen itse ostamat matkaliput, joita emme korvaa missään tapauksessa.

Mikäli asiakas peruu kurssin viikko ennen kurssin alkua, rahoja ei palauteta.

Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän taholta, kurssilaiset saavat kurssimaksun 100% takaisin, poislukien kurssilaisen itse ostamat matkaliput, joita emme korvaa missään tapauksessa.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.