Kuvaparit

kalat
Kalastaja-kollaasi, 2021.

 

Luo omia kollaaseja

Tummien ja tunnelmallisten sekä hempeiden ja pastellinsävyisten luontokuvien joukosta on helppo valita mieleisensä kuvaparit tai useamman kuvan kollaasi oman kodin seinälle.

Yhden kuvan sijaan voit luoda useammalla teoksella visuaalista tarinaa, joka tuo tilaan ainutlaatuista tunnelmaa.

Kokeile yhdistää tummia ja vaaleita sävyjä tai lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Myös useampi valokuva samasta aihepiiristä luo harmonisen kokonaisuuden.

Tarvitsetko apua kollaasien suunnitteluun? Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi, ja voimme tehdä sinulle valmiita ehdotuksia toivomiisi kuvakokoihin. Laita minulle tällöin suoraan viestiä osoitteeseen: monni@monnihimari.fi

 

inspiraatio

Passepartout-kehysten koot

Fotografi NORD° -sarjan valokuvat ovat saatavana kuudessa eri koossa. Saatavilla olevat koot: X-SMALL, X-SMALL+, MEDIUM, MEDIUM+, LARGE, LARGE+.

Lue lisää

Kuvien kehystäminen

Valokuvien koot on valittu ja mitoitettu sopimaan yleisimpiin saatavilla oleviin kehyskokoihin, mikä mahdollistaa erillisten kehysten hankkimisen design- ja kehystysliikkeistä.

Lue lisää
kalat

Fotografi NORD°-kokoelma

Tutustu myynnissä olevaan valikoimaan ja valitse omat suosikkisi. Mikäli et löydä valikoimasta toivomaasi kuvaa, voit aina toivoa mieleistäsi printtiä ottamalla meihin yhteyttä.

Katso kaikki