Visualisesti vahvoja ja hakukoneista löydettäviä erä- ja luontosisältöjä

Lämpimästi tervetuloa Monni Himarin W/LDER MIND MEDIAn sivustolle.

Tuotamme visuaalisesti vahvoja luonto- ja erätarinoita sekä valokuvia täynnä tunnetta, tarvitsit sitten tuotekuvia tai luontokuvia brändimainontaan tai sosiaalisen median kanaviisi. Järjestämme luovan kirjoittamisen ja luontokuvaamisen kursseja, minkä lisäksi tuotamme käyttöönne yli 10 vuoden kokemuksella tehokkaat SEO-strategiat ja avainsana-analyysit, joiden avulla löydytte Googlen parhailta sijoituksilta.

Ota yhteyttä

Valikoidut asiakkaat

Luontokuvia käyttöösi

Haluatko lisensoida kuvia käyttöösi tai teille räätälöidyn tarjouksen luontokuvista?
Tutustu portfoliooni ja ota yhteyttä.

2022

Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi


Lähde rohkeasti sanojentäyteiselle neulaspolulle ja ota ensiaskel kohti kirjoittajan unelmiasi! Kurssi toteutetaan etäverkkokurssina, ja tehtävät saat tehdä oman aikataulusi mukaisesti.

→ Lue lisää

Ilmoittaudu
Inspiraatio

Fotografi NORD°

Fotografi NORD° on kokoelma luonnon kauneimpia näkymiä, jotka olen taltioinut omilla kuvausmatkoillani. → Tutustu valikoimaan

Vaella, kalasta, rakasta

Suolantuoksuinen matkakertomus Pohjois-Norjasta, oman polun etsimisestä ja rakkaudesta (julkaistu 9/2021, SKS Kirjat). → Tilaa kirja

Erältä, eräistä

Omassa genressään suuren suosion saavuttanut luontoa ylistävä lastukokoelma on kuvitettu Himarin luontokuvin. → Tilaa kirja

Monni Himari

Työskentelen retkeilytoimittajana ja luontokuvaajana sekä SEO-konsulttina. Tummat ja tunnelmalliset luontokuvat ovat ominta minua yhtä kuin tunteikkaat ja muistoja herättävät erätarinat. Kirjoitan Suomen luetuinta yksittäistä luontopainotteista matkablogia, KAUKOKAIPUUta, ja ylläpidän Instagramista tuttua Suomiretki-tiliä.

Asun Pohjois-Norjassa, Finnmarkin Lakselvissa, jonne muutin vuonna 2019 lohenkalastuksen perässä. Harjoitan pohjoista omavaraisuutta, eli kerään, kuivaan, säilön ja kalastan ympäri vuoden, minkä lisäksi viljelen omaa pientä peltoa.

Toimin vuoden 2017 ajan Suomen luonnon lähettiläänä, minkä lisäksi minulla on ollut ilo ja kunnia edustaa mentorina erilaisissa nuorille suunnatuissa luontoprojekteissa.

Tarinoillani ja kuvillani haluan jakaa retkeilyn ja eräilyn ilosanomaa.

Minusta lisää