12 kk pituinen

Vuodenkierto-luontokirjoituskurssi

Lähde rohkeasti sanojentäyteiselle neulaspolulle ja ota ensiaskel kohti kirjoittajan unelmiasi! Kurssi toteutetaan etäverkkokurssina, tehtävät saat tehdä oman aikataulusi mukaisesti.

Lue lisääIlmoittaudu
Inspiraatio

Fotografi NORD°

Fotografi NORD° on kokoelma luonnon kauneimpia näkymiä, jotka olen taltioinut omilla kuvausmatkoillani. → Tutustu valikoimaan

Vaella, kalasta, rakasta

Suolantuoksuinen matkakertomus Pohjois-Norjasta, oman polun etsimisestä ja rakkaudesta (julkaistu 9/2021, SKS Kirjat). → Tilaa kirja

Erältä, eräistä (SUPERALE!)

Omassa genressään suuren suosion saavuttanut luontoa ylistävä lastukokoelma on kuvitettu Himarin luontokuvin. → Tilaa kirja

Vaella, kalasta, rakasta

Vaella, kalasta, rakasta on koskettava tarina rakkaudesta, oman polun löytämisestä ja uudesta alusta Pohjois-Norjassa. Lukuisin luontokuvin kuvitettu teos on tositarina kirjailija Monni Himarin elämästä sekä yli kymmenen vuotta kestäneen jatkuvan matkailun aiheuttamasta burnoutista ja siitä toipumisesta.

Suolantuoksuinen matkakertomus pureutuu olemassaolon suuriin kysymyksiin ja itsetutkiskeluun osana oman paikkansa löytämistä – Himari löysi sydämen satamansa Vesterålenissa sijaitsevalta pieneltä apilanmuotoiselta Gisløyan saarelta, jossa arjen luksusta on olla käyttämättä herätyskelloa. Väkevä ja tunnelmallinen kuvailu on Himarin erityisosaamista, minkä ansiosta lukijat pääsevät katsomaan Norjanmeren maisemia ja elämää sen rosoisilta rannoilta omin silmin.

Minä rakastan merta; sen äärettömyyttä, ja salaisuuksia, jotka luonto on pystynyt säilyttämään itsellään. Kaikuja, jotka kumisten kantautuvat kilometrien syvyyksistä. Sitä, miten rannan hienolla hiekalla ja simpukkamurskalla kävellessään voi palata hetkeksi elämän alkukodin ääreen – sinne, mistä kaikki on syntynyt.

Saatavilla kirjakaupoista

Vaella, kalasta, rakasta -teosta on saatavilla useista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ympäri Suomen.

Osta kirja

Kuunneltavissa äänikirjana

Vinkki: Saat 45 päivän pituisen ilmaisen kokeilujakson Nextoryyn koodilla kaukokaipuumatka

Monni Himari

Monni Himari on Pohjois-Norjassa asuva luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja eräkirjailija. Hänet tunnetaan tummista ja tunnelmallisista luontokuvista sekä väkevästä kirjallisesta luonnonkuvailusta.

TUTUSTU MONNIIN